acheter cialis

A Csicser tangazdaság egyedülálló kezdeményezés a térségben, hiszen 2014 tavaszától családosoknak, ovódai és iskolai csoportoknak, a gazdálkodás vagy lovászkodás iránt érdeklődőknek egyaránt tartalmas kikapcsolódást, feltöltődést, tanulási  de akár  vásárlási  lehetőséget is bíztosít.
A tangazdaság vegyszermentes növénytermesztés, állattenyésztés és feldolgozás mellett gyakorlóteret biztosít a különböző mezőgazdasági szakmák elsajátítására, és az ökölógiai gazdaság bemutatásával az egészséges életmódra és a közösségbe való gondolkodásra nevel.

Bővebben...

Gyergyószentmiklósi Tangazdaság  a Tej Útja keretei között lévő, családi léptékű tejtermelő és feldolgozó gazdaság képezi. A Caritas egy ökológiai szemléletű gazdaságot próbál megjeleníteni a takarmánytermesztéstől, a szarvasmarha tenyésztésen keresztül a tejfeldolgozásig, ill. a végtermék értékesítéséig.  A szükséges tudás szerves; a hagyományainkból táplálkozik, integrálja a régió hagyományait, természeti és emberi adottságait, valamint adaptál egy világszínvonalú, korszerű Svájci tudást, amelyet egy hosszú távú tudástranszfer alapján jelenítünk meg Székelyföldön.

Bővebben...

Székhelye: 527105 - Illyefalva/Ilieni, Fő u. 222 sz. Kovászna megye, Románia

Elérhetőségek:

  • Telefon: +40 267 347657, Fax: +40 267 347657,
  • e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,
  • Honlap: www.lamilieni.ro

Jogi formája: Nonprofit szervezet (NGO)
Alapítási és bejegyzési éve: 1992
Anyagi támogatói: 1992-2000 közötti időszakban a Svájci Államszövetség (DEZA), valamint a Svájci Evangéliumi Egyházak Segélyszervezete (HEKS). Ma önfenntartó.

Bővebben...

Bethlen Gábor Alap Góbé termék Merkúr Áruház - A Székelyföldi Üzletlánc! Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

2014 © ÉLŐ SZÖVET