acheter cialis

Első utunk a Nyikó mentére vezetett május 31-én. Kobátfalván Deák Dénes gazda vendégelte meg csapatunkat a háztáji és a keresztúri tejtermékekkel, finom pánkóval. Több mint ötven szarvasmarha, mangalicák, szárnyasok tartása nem leányálom a kétgenerációs családnak – munka van egész nap. A tejet a keresztúri tejfeldolgozó vásárolja fel, a szarvasmarha- és a mangalicahús értékesítése egyelőre még nehéz feladat. Szeretnék másokkal is megosztani a tudásukat, a munka iránti szeretetüket – így idéntől csatlakoztak a Vidéki Kaland programhoz, augusztusban várják az első fiatal magyarországi „kalandort”.

Bővebben...

Tudatos góbé program- programfelelős Bara Ágnes

A tudatos góbé minden pillanata felelősségteljesen megélt pillanat. Tudatában van isteni küldetésének, és nem pazarolja feleslegesen a Teremtett világ erőtartalékait, legyen szó akár anyagi, akár szellemi erőforrásokról.
Itt a Székelyföldön bőségesen állnak előttünk tudatos eleink példái a rendtartó székely falutól a kalákán át a kulturális hagyományokig. Tétova pillanatainkban van hova nyúljunk egy kis impulzusért.

Tudatos góbé programunk célja azon kezdeményezések „összeszövése”, amelyek átemelik a múltbeli tudásunk értékeit a mába, átértékelik azokat és használható formában megjelenítik a mai góbénak. Segítenek a góbénak kihúzott háttal élni a múltbéli tudás bírtokában. Segítenek megértetni a ma élő emberekkel, hogy különbség van a szükséglet és a vágy között, és a választás csak rajtuk múlik. Segítenek abban, hogy a mai góbé nem mások életét élje, hanem a sajátját: felelősségteljesen, szilárd múlttal és a nyugodt jövő bizonyosságával, bátran szembenézve a pillanat kihívásaival.

Ezekhez a kezdeményezésekhez kapcsolható az Élő góbé és az Okos góbé gyakorlatiassága, valamint a Teremtő góbé tudása.


Bethlen Gábor Alap Góbé termék Merkúr Áruház - A Székelyföldi Üzletlánc! Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

2014 © ÉLŐ SZÖVET