acheter cialis

A „Góbé közösséget” a termelők, vásárlók, befektetők, valamint a szociális és oktatási szolgáltatásokat biztosító személyek és szervezeteik alkotják – legyen az profitorientét, non-profit vagy . A közösség értékelven és kölcsönösségen alapul. A rendszer sajátossága, hogy közössége behálózott, erős és gyenge hálózati kapcsolatainak egy része elérhető a „góbék” számára.Gazdasági szempontból a folyamatok olyan módon való megszervezését, koordinálását jelenti, ami a közösség társadalmi tőkéjét gyarapítja. Ezáltal növeli a közösség fenntarthatóságát, és csökkenti annak külső környezetétől való függőségét, kiszolgáltatottságát.

Az Élő Szövet Alapítvány ennek megvalósítása érdekében igyekszik összefogni az alábbi – közösségünk számára – példaértékű tevékenységeket és megteremteni a kapcsolatot a termelők/közösségek/szervezetek és a lakosság között.

Átalvető Egyesület Góbé Termék Dévai Szent Ferenc Alapítvány Székely Gyümölcs Caritas Vídékfejlesztés Polgár Társ Alapítvány Pogány-havas kistérség MÜTF Oktatási Központ Nagy-Küküllő Mezőgazdasági SzövetkezetBethlen Gábor Alap Góbé termék Merkúr Áruház - A Székelyföldi Üzletlánc! Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

2014 © ÉLŐ SZÖVET