acheter cialis

Az Élő Szövet Alapítvány, ezúton meghívja Udvarhelyszék  véleményalkotó személyiségeit a marosvásárhelyi MUSTÁRMAG közösség vezetőjével, Papp László r.k. lelkésszel való találkozásra 2015 január 21.-én,este 7 órától a  székelyudvarhelyi “Márton Áron Ifjúsági Ház” termébe.A Mustármag közösség nemes célt tűzött ki idénre: ősszel szeretnék elkezdeni Csíkszentdomokoson a Márton Áron püspök életéről szóló nagyjátékfilm forgatását. Márton Áron életével hitelesített tanítása ma is időszerű. Áron püspök ma is élni tanít bennünket. Mögéje ma is fel lehet sorakozni. Ez a kiindulópontja a róla tervezett nagyjátékfilmnek.

Azt szeretnénk, hogy ez a találkozó az alkotást támogatva közösségünk tanúságtétele legyen  hitről,  együttműködésről, a kölcsönösségre és az egymásért érzett felelősségre építve.
Az elmúlt hetekben több mint száz templomban adományoztak a katolikus és más felekezethez tartozó hívők, ezzel a meghívóval pedig Önt szeretnék felkérni, hogy a találkozón való részvételével, közösségi szerepvállalásával, lehetősége szerint anyagi hozzájárulásával támogassa a film elkészítését.

A filmről, előkészületekről, támogatási lehetőségről bővebben a http://www.martonaronfilm.ro/ honlapon talál információkat.


Számítunk jelenlétére, egyúttal kérjük részvételi szándékát jelezze január 15.-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 
Tisztelettel,
Kolumbán Gábor,
elnök


Bethlen Gábor Alap Góbé termék Merkúr Áruház - A Székelyföldi Üzletlánc! Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

2014 © ÉLŐ SZÖVET